logo

KCB – verlenging diverse huurovereenkomsten

Switch realiseert in  meerdere gevallen besparingen bij heronderhandelingen & verlengingen van huurovereenkomsten  voor zelfstandig bestuursorgaan Kwaliteits Controle Bureau

Binnen het kader van de opdracht heronderhandelde Switch met verhuurder, een particuliere belegger, onder meer de lopende huurovereenkomst van het rayonkantoor aan de Ooyen 5 in Geldermalsen en verlengde de overeenkomst met 5 jaar tegen gunstige condities.

Verder brak Switch de lopende overeenkomst van het kantoor van KCB aan het Zuideinde 73 in Barendrecht open en heronderhandelde met verhuurder, een grote particuliere vastgoedinvesteerder, een verlenging tegen substantieel betere huurcondities. De huurtermijn werd opnieuw afgesloten voor een periode van 6 jaar waardoor Switch ook al ruim voor expiratiedatum van KCB’s lopende huurovereenkomst huurder aanzienlijke besparingen kon bieden.

Tenslotte bracht Switch voor KCB een verlenging tot stand gebracht voor een nieuwe huurtermijn van het lopende huurcontract betreffende ca. 340 m2 kantoorruimte gelegen op het veilingcomplex van Flora Holland aan de Legmeerdijk 313 te Aalsmeer. Switch realiseerde voor KCB substantiële besparingen door een aanzienlijke korting op de huur tot stand te brengen

KCB is een landelijk werkzaam zelfstandig bestuursorgaan dat onder andere verantwoordelijk is voor import- en exportinspecties van verse groenten en fruit, bloemen en planten.

 

Date: november 05, 2012