logo

Switch heronderhandelt namens StroekenRossieau accountants & bedrijfsadviseurs de lopende huurovereenkomst aan de Laan van Diepenvoorde in Waalre

Stroeken03Switch heeft StroekenRossieau geadviseerd en begeleid bij de verlenging van de lopende huurovereenkomst aan de Laan van Diepenvoorde in Waalre, eigendom van een particuliere belegger. Switch realiseerde voor huurder besparingen door onder meer korting op de bestaande huurprijs. StroekenRossieau B.V. is een onderneming op het gebied van accountancy, belastingadvies en ondernemerschap.
StroekenRossieau is al meer dan 20 jaar lid van SRA. Door middel van collegiale toetsing (review) wordt periodiek vastgesteld of StroekenRossieau voldoet aan de kwaliteitseisen van SRA. Het betreft het gehele functioneren van de organisatie op alle gebieden waarop diensten worden aangeboden. Dus zowel accountancy- als fiscale- en advieswerkzaamheden. Switch is aangesteld als vaste adviseur van SRA en aanbevolen als adviseur bij huisvestingsvraagstukken van bij SRA aangesloten leden.

Date: juli 23, 2013