logo

Switch heronderhandelt voor Van Ameyde haar lopende huurovereenkomst en realiseert uitbreiding en verlenging aan de Einsteinlaan 20 in Rijswijk

Switch heeft voor de Van Ameyde Groep haar lopende huurovereenkomst van ca. 4.800 m2 kantoorruimte in de Rijswijkse Olifant aan de Einsteinlaan 20 in Rijswijk opengebroken, uitgebreid tot totaal circa 6.225 m2 een verlenging tot stand gebracht voor een nieuwe langjarige huurtermijn.
Switch realiseerde hiermee voor Van Ameyde substantiƫle besparingen door o.m. korting op de bestaande huurprijs en overige incentives.

Van Ameyde is een van de meest toonaangevende schaderegelaars in Europa. Het dienstenpakket omvat onder andere claims management, back-office ondersteuning, technische en transportschade-expertise, industriƫle taxatie, regres en audits. In Nederland bestaat Van Ameyde Group uit een aantal verschillende bedrijven, te weten: Van Ameyde International, Van Ameyde Nederland, Europrotector, Van Ameyde Marine, Artnz & Van Helden, Invaco B&B, TCMG (Zero) 70 IT en Benjamins en Benjamins.

Date: januari 19, 2017