logo

Switch Real Estate Consultants begeleid SVZ naar haar nieuwe hoofdkantoor in Breda

Switch Real Estate Consultants feliciteert SVZ met haar nieuwe hoofdkantoor in Breda

Het reeds in Breda gevestigde SVZ International heeft voor haar nieuwe hoofdkantoor gekozen voor kantoorgebouw Tetrade IV aan de Stadionstraat 40 in Breda. Namens SVZ huurde Switch circa 800 m2 representatieve kantoorruimte aan en werd een marktconform pakket aan huurvoorwaarden onderhandeld met onderverhuurder, BAM Services Nederland, die de overige circa 3.500 m2 huurt van eigenaar. Cushman & Wakefield trad op namens BAM Groep.

SVZ verwerkt al meer dan 150 jaar fruit en groenten tot sap, puree en concentraten ten behoeve van toonaangevende internationale drank- en voedingsmiddelenbedrijven. SVZ beheerst de hele agro supply-chain: van het moment van zaaien tot aan de levering van het eindproduct.
Vanwege de locatie van SVZ’s state-of-the-art fabrieken in Benelux, Spanje, Oost-Europa en de VS kan SVZ de oogst altijd snel verwerken en zo de goede natuurlijke eigenschappen van fruit en groente in het eindproduct bewaren.

SVZ is een dochteronderneming van Royal Cosun, een coöperatie met een wereldwijde omzet van 2,1 miljard euro. Tot het concern behoren tevens Aviko, Duynie, Sensus en Cosun Beet Company, voorheen bekend als Suiker Unie.

Date: april 08, 2021