logo

Switch Real Estate Consultants huurt voor Crawford & Company® Nederland nieuw hoofdkantoor aan in Capelle aan den IJssel

Switch Real Estate Consultants huurt voor Crawford & Company® Nederland nieuw hoofdkantoor aan in Capelle aan den IJssel

Het nu reeds in Capelle aan den IJssel gevestigde Crawford & Company® heeft voor haar nieuwe hoofdkantoor gekozen voor het te renoveren en verduurzamen gebouw “De Tweebaan” aan de Vlierbaan 20 in Capelle aan den IJssel. De overeenkomst omvat ruim 2.000 m2 kantoor. De bestaande samenwerking met Pameijer, (stichting met als doel ondersteunen van kwetsbare mensen met psychosociale, psychiatrische problemen of een (licht) verstandelijke beperking wordt binnen het nieuwe hoofdkantoor voortgezet.

Bij het afsluiten van de langjarige huurovereenkomst werd door Switch een gunstig pakket aan huurvoorwaarden onderhandeld met verhuurder, Time Equities Inc., een in New York gevestigde vastgoedbelegger, geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting.

Crawford & Company® (NYSE: CRD-A en CRD-B) is ’s werelds grootste beursgenoteerde, onafhankelijke full service schade-expertisebureau. Opdrachtgevers van Crawford & Company® zijn makelaars, verzekeraars, overheidsinstanties, multinationals en captives.

Date: juli 22, 2020