logo

Readsoft – verlenging lopende huurovereenkomst

Switch verlengt namens Readsoft lopende huurovereenkomst in Amersfoort en huurt tegelijkertijd uitbreiding van kantoor aan

Switch heeft het bestaande huurcontract voor huurder Readsoft aan De Astronaut 22 in Amersfoort opengebroken en met verhuurder een nieuwe 6-jarige huurovereenkomst uit onderhandeld waarbij het gehuurde kantooroppervlak werd uitgebreid tot een totaal van circa 500 m2. Switch realiseerde voor huurder zeer substantiƫle besparingen door korting op de bestaande huur en huurvrij perioden.

Met de transactie behaalde Switch bovendien de doelstelling dat ruim voor expiratiedatum van het lopende huurcontract huurders huisvestingslasten fors omlaag konden worden geschroefd. Readsoft is een aan NASDAQ en OMX Stockholm genoteerd softwarebedrijf dat wereldwijd oplossingen voor documentprocessen levert. Verhuurder betreft een nieuw opgerichte vennootschap die wordt gefinancierd door een van de hypotheekbanken die recentelijk, naast andere kantoorgebouwen, het onderhavige kantoorpand van een recentelijk gefailleerde ontwikkelaar kocht.

 

Date: december 03, 2012