logo

Switch heronderhandelt namens Flanderijn en Van der Heide incasso- en gerechtsdeurwaarders de lopende huurovereenkomsten van Flanderijns kantoor te Gouda.

Switch heeft Flanderijn geadviseerd en begeleid bij de verlenging van de lopende huurovereenkomst van het kantoor groot 968 m² gelegen aan de Harderwijkweg 5 te Gouda welk in eigendom is bij een particuliere belegger. Switch realiseerde voor huurder besparingen door onder meer een aanzienlijke korting op de bestaande huurprijs. Flanderijn is een onderneming op het gebied van incasso en deurwaardersdiensten.

Van oorsprong is incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn een Rotterdams bedrijf en bestaat sinds 1948. Hiermee is Flanderijn een van de langst bestaande gerechtsdeurwaardersorganisaties in Nederland. In de laatste vijftien jaar is Flanderijn gegroeid tot een organisatie met 15 vestigingen in Nederland en België. Bij Flanderijn werken ongeveer 600 medewerkers die zich bezig houden met het incasseren van een breed scala aan vorderingen.

Date: november 10, 2014