logo

Switch Real Estate Consultants feliciteert Motion10 met haar contractverlenging in kantoorgebouw “De Rotterdam”

Switch Real Estate Consultants feliciteert Motion10 met haar contractverlenging in kantoorgebouw “De Rotterdam” en is verheugd een bijdrage te hebben kunnen leveren aan de totstandkoming van deze transactie.

Motion10 heeft haar lopende huurovereenkomst van ruim 1.150 m2 prestigieuze kantoorruimte op de 42e – en daarmee hoogste – verdieping in de East Tower van “De Rotterdam” verlengd. Motion10 werd evenals bij de keuze van het door Rem Koolhaas/OMA ontworpen gebouw “De Rotterdam” in 2015 ook gedurende dit traject wederom begeleid door Switch Real Estate Consultants.  Zie voor “De Rotterdam”: https://www.youtube.com/watch?v=zKOpRsSuFDI&t=14s

ICT-dienstverlener Motion10 stelt organisaties in staat om door middel van IT-oplossingen succesvol te innoveren. Hierbij staan het organisatiedoel, de medewerker en de continue verandering centraal.

Motion10 heeft als Goldpartner met de hoogste certificering van Microsoft een intensieve relatie met Microsoft. Hieruit is een breed portfolio aan diensten is ontstaan. Microsoft is voor Motion10 en voor haar klanten een strategische partner in de automatisering.

Namens verhuurder werd deze transactie begeleid door l’Etoile Properties. Switch handelde namens Motion10 huurcondities uit die de huidige markt reflecteren.

 

Date: juli 15, 2021