logo

Switch Real Estate Consultants koopt namens eBenefits monumentale gebouwen aan in Gouda.

Switch Real Estate Consultants koopt namens eBenefits monumentale gebouwen aan in Jeruzalemstraat 11 en 12 in historische hart van Gouda.
“Een tot de verbeelding sprekende ruimte waar werknemers en relaties met groot enthousiasme komen om in een bijna huiselijke omgeving tot optimale resultaten te komen”. Dat was de – mede onder invloed van Corona – gewijzigde opdracht aan Switch bij het zoeken van de eBenefits’ nieuwe bedrijfshuisvesting.
Wij zijn bijzonder verheugd om te kunnen melden dat Switch zijn steentje heeft kunnen bijdragen aan deze missie.
Op de locatie van het voormalige Weeshuis in de historische binnenstad van Gouda tegenover de St. Janskerk werd aan de Jeruzalemstraat een monumentaal object, bestaande uit de omstreeks 1500 gebouwde Jeruzalemkapel en een voorheen als schoolmeesterswoning dienstdoend gebouw verworven van White House Development uit Gouda. De naastgelegen percelen waren reeds door White House Development herontwikkeld tot het luxe hotel-restaurant Relais & Châteaux Weeshuis Gouda (“WSHS”) alsmede woningen. Switch begeleidde het gehele traject van marktinventarisatie, pandselectie, prijs- en contractonderhandelingen en due diligence voor eBenefits.
Verkoper werd bij deze kooptransactie geadviseerd door Abram Makelaars. eBenefits is een innovatieve softwareontwikkelaar, leverancier van eigen softwareproducten en projecten voor de pensioen- en verzekeringsmarkt. Met ruime ervaring en diepgaande specialistische kennis communiceert, muteert en berekent eBenefits jaarlijks voor miljoenen polissen van deelnemers, voor duizenden werkgevers en tientallen pensioenbeheerders en verzekeraars. eBenefits maakt de complexe wereld van pensioenen en verzekeringen inzichtelijk en toegankelijk voor alle partijen in de keten.
Date: april 13, 2022