logo

Switch heronderhandelt namens Flanderijn incasso- en gerechtsdeurwaarders de lopende huurovereenkomsten van de kantoren in Apeldoorn en Almere.

logo Flanderijn3Switch heeft Flanderijn geadviseerd en begeleid bij de verlenging van de lopende huurovereenkomsten van de kantoren aan Randstad 2109 EF te Almere, alsmede aan de Steenbokstraat 15 te Apeldoorn, beide kantoren zijn in eigendom van particuliere beleggers. Switch realiseerde voor huurder besparingen door onder meer korting op de bestaande huurprijs. Resultaat van deze transacties was bovendien dat Flanderijn ruim voor de oorspronkelijke einddatum van haar bestaande huurcontracten al kon profiteren van de gerealiseerde besparingen. Flanderijn is een onderneming op het gebied van incasso en deurwaardersdiensten.

Van oorsprong is incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn een Rotterdams bedrijf en bestaat sinds 1948. Hiermee is Flanderijn een van de langst bestaande gerechtsdeurwaardersorganisaties in Nederland. In de laatste vijftien jaar is Flanderijn gegroeid tot een organisatie met 15 vestigingen in Nederland en Belgiƫ. Bij Flanderijn werken ongeveer 600 medewerkers die zich bezig houden met het incasseren van een breed scala aan vorderingen.

Date: december 10, 2013